Winsttraject

Wat is nu een financieel gezond bedrijf eigenlijk?

Dat is een bedrijf waar een helder overzicht is op het gebied van cijfers, waar je reserveringen realiseert, maar waar je ook minimaal 3 maanden het bedrijf kunt laten doorlopen wanneer er geen inkomsten zijn. Maar het is ook een bedrijf waarin processen goed op elkaar afgestemd zijn en verantwoordelijkheid bij de juiste personen ligt.

Maar hoe doe je dat nu? En vooral…hoe doe je dit op een verantwoorde wijze? Hierin nemen we alles mee, processen, inkomsten, uitgaven, reserveringen. Jouw bedrijf zodanig financieel gezond maken dat je winst opbouwt, reserveringen realiseert maar ook jezelf en eventuele medewerkers salaris uit kunt betalen. Niet meer leven van een betaling van een factuur tot de volgende betaling van een factuur. En waarbij de processen zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn of waar verantwoordelijkheid bij de juiste personen ligt.
Daar help ik je graag bij!

Ik was zelf ook het type ondernemer waarbij het geld de deur uitvloog. Ik wist echt niet waar het allemaal bleef. Ook zag ik dat de processen bij mezelf niet goed verliepen en dat ik hier echt mee aan de slag moest en dat geeft zoveel rust. Door alles aan te pakken zag ik mijn bedrijf financieel gezond worden en dat is wat ik echt iedere ondernemer gun.

Hoe heerlijk vind ik het als ik jou kan helpen om jouw bedrijf financieel gezond te maken.
Te weten dat jij dan een solide bedrijf hebt waar je mee verder kunt, en waar jij weer andere mensen mee helpt met jouw product of dienst.

Ik help je niet alleen bij de boekhouding en financiën maar kijk ook naar de processen binnen het bedrijf. Van de basis van het bedrijf tot en met de boekhouding en meer. Als Winstadviseur heb ik alle kennis in huis om je te helpen jouw bedrijf succesvol te maken!