Wat anderen zeggen

Wat anderen over ons zeggen…

Inmiddels is dit het 3e jaar dat Lissa me helpt met de boekhouding. Ik zou niet weten waar ik zonder haar zou zijn. Haar oog voor detail en engelengeduld als ik weer eens een bon niet heb bijgevoegd, zijn noemenswaardig. Nu ik overgegaan ben op Profit First en Lissa daar zonder morren op ingesprongen is, denk ik dat zij een uitmuntende Profit First professional zal zijn. Wat mij natuurlijk weer extra voordeel geeft. Ik hoop nog lang met Lissa te mogen samenwerken.

Marjan Crabtree

Lissa voert al jaren diverse administratieve werkzaamheden voor mij uit. Het werk is altijd ruim op tijd klaar en van goede kwaliteit. Daarnaast is Lissa een zeer prettig mens. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Kees de Lange

Lissa denkt op strategisch niveau mee als het gaat om financiën en geeft goede adviezen over dingen waar je als ondernemer niet direct aan denkt. Wat ik ook erg fijn vind aan werken met Lissa, is dat ze zichzelf altijd blijft ontwikkelen om haar klanten van nog beter financieel advies te voorzien. Lissa is echt een topper op het gebied van financieel strategisch gebied!

Angélique Piternella